De uitslag van de afgelopen verkiezingen hebben aangegeven dat de VVD de weg naar de kiezer wederom moet gaan uitvinden en moet gaan zoeken naar wat hen bezighoudt. De laatste jaren is dit onderdeel – het onderdeel van debat en discussie – binnen onze partij behoorlijk ondergesneeuwd geraakt. Vandaar dat het tijd wordt voor een nieuw geluid. Klaas Dijkhoff heeft inmiddels een krachtige poging gedaan, maar hij heeft onze hulp hierbij nodig. Laten we daarom samen in debat gaan tijdens het ‘Debat op Voorne’. 
 

Wat is Debat op Voorne?

Wij zijn er heel blij mee dat mensen zich voor onze partij willen inzetten. Door mee te denken en mee te doen, worden we als partij namelijk steeds sterker en beter. Vanuit deze gedachte hebben Ahrend Siebelhoff en Maarten Smit besloten om het Debat op Voorne op te richten. Het doel hiervan is om iedereen die de VVD een warm hart toedraagt te betrekken bij de belangrijkste discussies die spelen binnen onze partij. Natuurlijk zijn de verschillende gemeenteraadsfracties lekker actief, maar daarbuiten ontstaan ook ideeën die wij graag verder willen uitwerken en willen delen met de fracties en het bestuur. 

Dus laten wij met elkaar in debat gaan over die onderwerpen die ons allemaal raken. Dat kunnen lokale onderwerpen zijn, maar natuurlijk ook landelijke onderwerpen. Het is de bedoeling dat jij uiteindelijk samen met alle anderen de onderwerpen aandraagt waarover jij graag in debat gaat. 
 

Klimaatdebat op Voorne op 16 oktober

De eerste editie van Debat op Voorne zal worden gehouden op woensdag 16 oktober 2019 in Cita Romana te Hellevoetsluis. De avond zal aanvangen om 20.00 uur (inloop: 19.30u) en we sluiten af om 22.00 uur. Geen pauze dit keer, want dat is zonde van de tijd. Aanmelden bij de secretaris is niet nodig, maar wordt wel zeer op prijs gesteld.

De avond zal geopend worden met een prikkelde inleiding over een klimaatonderwerp door onze gastspreker Arie Quik. Arie Quik is onder andere auteur van het managementboek ‘Hou het eenvoudig’ en oud-voorzitter van de Rotary club Hellevoetsluis. Wij houden het exacte onderwerp nog even onze pet. Waarom? Wij willen iedereen namelijk dezelfde uitgangspositie geven om vrij het debat aan te gaan. Het is in ieder geval een mooi VVD-getint klimaatonderwerp, waar ook voor de klimaatdiscussie vaak heftig over gediscussieerd is.

Deze avond is hopelijk slechts het begin van ons eigen Debat op Voorne. Wij zijn namelijk van plan om de komende tijd meer van deze avonden te organiseren, maar dan met onderwerpen die door jou worden aangedragen.

Wij hopen jullie allemaal op 16 oktober te zien. Vragen? Bel app of mail ons.


Daniël Veerman
Voorzitter lokaal netwerk VVD Voorne


NB: Voor vragen over Debat op Voorne, kunt u zich het beste wenden tot de organisatoren.
 

Ahrend Siebelhoff

ahrensi@planet.nl

06 – 53 29 01 39
 

Maarten Smit

maarten_smit@planet.nl

06 – 55 79 14 65